Geheel nieuwe boek ‘De Smaak van Texel’ verschijnt voorjaar 2018

Als vervolg op de succesvolle boeken ’Zilt Zoet Zeeland’, ‘De Smaak van Texel’ en ‘De Smaak van de Wadden’ en ‘Liever Lokaal’, maken Annette van Ruitenburg en Ruth de Ruwe samen met culinair journalist Tanja van den Berge DE SMAAK VAN TEXEL II

‘De Smaak van Texel’ (Nauta Boek 2007) was in een jaar uitverkocht. Omdat het een jubileumuitgave was voor het 25-jarig bestaan van Nauta Boek kwam er geen herdruk. Nu, 10 jaar nadat het laatste exemplaar over de toonbank ging, komt er een geheel nieuwe uitgave: ‘De Smaak van Texel II’. Het boek krijgt hetzelfde kloeke formaat met dezelfde aaibare cover en hetzelfde aantal pagina’s (256), maar met een geheel nieuwe inhoud.

We werken in deze uitgave samen met Nationaal Park ‘Duinen van Texel’. Er komen mensen aan het woord die veel weten over de natuur op Texel. De receptuur van Annette en Tanja bevat veel van de ingrediënten die voorkomen in het landschap en de wateren in en rond het Nationaal Park en de natuurfoto’s spreken uiteraard voor zich.
Gebonden – Afmeting 25×28 cm. – ca. 256 pagina’s in full colour, prijs € 39,95 (nog dezelfde prijs als tien jaar geleden).

Unieke mogelijkheid tot participeren in het boek DE SMAAK VAN TEXEL II
Gastheren van Nationaal Park Duinen van Texel kunnen door middel van plaatsing op vier, twee of één pagina(’s ) participeren in het kijk,- kook- en leesboek ‘De Smaak van Texel II’. Verschijningsdatum voorjaar 2018. Gastheren worden hierover binnenkort geïnformeerd. Daarnaast zullen Annette van Ruitenburg en Alice Reinders diverse bedrijven benaderen die mogelijk mee willen werken aan het boek waarin dan het verhaal, een wandelroute, een recept en uiteraard aanspreken beeld, gemaakt door Ruth de Ruwe zal worden opgenomen.
Leest u dit nu, heeft u belangstelling, wilt u meer weten? Neem dan contact op met Annette van Ruitenburg:  avruitenburg@gmail.com of via deze site.

 

 

By | 2017-01-21T19:12:46+00:00 21 januari 2017|Annette's Blog, Boeken|0 Comments