Grote opkomst bij boekpresentatie: Eten voor je kind presentatie Texel

Voedingsboek  met 72 recepten voor gezond eten voor en tijdens de zwangerschap  en heel lang erna!

 

 

IMG_2623 aangepast

Het eerste boek werd overhandigd aan Marja van Etten & Mieke Plettenburg. Beiden werkzaam in de Jeugdgezondheidszorg (waar het consultatiebureau onder valt) wat weer een onderdeel is van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Het consultatie bureau begeleidt na geboorte het kind en de ouders, advies over voeding speelt daarbij een belangrijke rol.

Het tweede boek werd aan Marjet van der Vis gegeven,met haar demonstraties en workshops stimuleert ze een ieder om gezond te koken met verse en regionale producten.

 

IMG_2650 aangepast

Annette liet in een een 40-tal dia’s de making off en de boek inhoud zien. Daarna werden gerechten geserveerd en bereidt. O.a. het heerlijke brood van Valentijn Hillen van Greenside, bietengazpacho en kwark-rozenbottelcakjes, lekkere dippers, kruidenthee en kruidenwater, alle gerechten kwamen uit het boek.

 

IMG_2682 aangepast

‘Je kunt al voor dat het kind op de wereld komt als ouders bijdragen aan de gezondheid van je kind’

Eten voor je kind is geschreven door Kees Boer, universitair hoofddocent en perinatoloog bij het AMC Amsterdam, samen met professor Régine Steegers-Theunissen, hoogleraar periconceptionele epidemiologie van het Erasmus MC Rotterdam en Annette van Ruitenburg, kookboekenauteur en GGZ-therapeut. Prof. Dr. Dick F. Swaab schreef het voorwoord. Fotografe Ruth de Ruwe heeft o.a. de smakelijke eet-foto’s gemaakt.

foto overhandiging (Foto Texelse Courant)

By | 2016-12-14T12:12:40+00:00 13 oktober 2014|Annette's Blog, Boeken|0 Comments