Terra Madre Day is de verjaardag van Slow Food. Op deze dag vieren we wereldwijd samen wat de aarde ons aan prachtige producten geeft. Een dag bij uitstek om te koken, proeven en genieten van lokale producten in al hun glorie. Op woensdag 10 december Terra Madre Diner, thema Liever Lokaal. Organisatie Slow Food Texel & Texelse Kost.

Texelse Kost

Texelse Kost met als missie: Texel voedsel zelfvoorzienend. Milieuvriendelijk en diervriendelijke geproduceerd voedsel. Geen tussenhandel. Duurzaam, lokaal, voor iedereen!  

Zelf koken, samen eten met wat er Lokaal voor handen is. Wij gaan koken met o.a. vis, lamsvlees, Texelse kaas, onvergetelijke groenten, zilte groenten bonen, cranberry’s, peren, appels. Kortom met van alles wat die dag Lokaal voor handen is.

2014-11-20 17.03.09 kl

  • Samen koken, van lokale producten, een drie gangen diner met Texelse sapjes, bieren van Brouwerij de Boei- (Landgoed de Bonte Belevenis) en wijn van Le Clos des Suds.
  • Kosten 20,00 p.p. niet Slow Food leden 22,50.
  • Eerste drankje wordt u aangeboden.
  • Aantal deelnemers minimum 15 maximum 50
  • Aanvang 17.00 einde avond 22.00
  • Locatie: OSG de Hogeberg, Haffelderweg 40, 1791 A.S. Den Burg Texel
  • Opgave voor 3 december 2014 Opgave slowfood@waaldam.nl

2013-12-10 18.05.40 kl

Van harte welkom! Het bestuur van Slow Food Texel: Joscha Schoots, Martin Zeeman, Sandra Koning, Aad van Heerwaarden, Hans Ditzel en Annette van Ruitenburg.