jarig 2016-12-14T12:12:31+00:00

Kom 22 april vanaf 21:00 uur op mijn verjaarsfeestje op Waaldam


 

Dit jaar heb ik het Wijnbrevet behaald na een erg leuke cursus, waar je enorm veel wijnkennis op doet. Het examen leverde mij het Wijncertificaat (SWEN/SDEN-3) op. Langzaam bouw ik mijn wijnkennis verder uit, want nu begint het pas!

verjaarskurk

Wat zijn er veel mooie wijnen om te ontdekken. Op mijn verlanglijstje staan dan ook nog vele bijzondere wijnen, van kleine huizen of van grote namen, bijzondere wijnen die verrassend zijn.

Om het zoeken er naar te vergemakkelijken heb ik de Winebucketlist gemaakt.

Mijn goede kennis Gert Poffers -Register Vinoloog- zal er voor zorgen dat op 22 april mijn Ultimate Wine Bucketlist afgeleverd wordt.

Ik zal op een geschikt moment de wijn openen en indien dat lukt met de gever opdrinken, of anders laten weten hoe we van uw wijn genoten hebben!

 


Winebucketlist

winebucket

Hoe werkt het: mail met Gert en Ciska Poffers of bezoek hun prachtige winkel Gastrovino. Gert weet welke wijnen ik nog graag wil drinken en helpt je met je keuze om een wijn passend bij elk budget te selecteren. Je kan ook gezamenlijk intekenen voor een wijn. Gert regelt dat dan verder en hij zorgt ervoor dat de wijn met de naam van de gever(s) op Texel zal arriveren.

Mail Gert
Gastrovino
Middenweg 195 – 1701 GA- Heerhugowaard, Telefoon: 072-5347327 of 0630614471

IMG_5083

Wines to Try Before You Quit Drinking

Tot ziens op 22 april.

Die avond zal ik zorgen voor heerlijke wijnen van Le Clos des Suds!

wijnen