Liever Lokaal- Winnaar van Gouden Kookboek 2015 door CPNB &

Kookboek van het jaar: De Youth Food Movement Award voor het meest duurzame kookboek van 2015

Dat waren de prijzen van afgelopen twee weken, radio, tv, landelijke en regionale pers, workshops & diners. Het boek en wij volop in de aandacht. Binnen een week een herdruk. Het boek wordt nu een standaardboek voor de Nederlandse Keuken genoemd. Het hele jaar koken met  producten die vandaag op z’n best zijn. Met uitleg, verhaal, recept en veel beeld, ter inspiratie, als motivatie en natuurlijk vooral voor de goede smaak.

lljpg FullSizeRender

LIEVER LOKAAL WINT HET GOUDEN KOOKBOEK 2015- De jury:

Dit kookboek is een perfect basiskookboek met ingredienten die ons land rijk is, geschikt voor alle Nederlanders. De gezonde en eerlijke recepten uit dit boek zijn origineel, beknopt en niet ingewikkeld, waarbij elk recept begint met een korte informatieve tekst. Lokale producten van het seizoen staan echt centraal in dit boek.

IMG_0469  

 LIEVER LOKAAL UITGEROEPEN TOT DUURZAAM KOOKBOEK 2015- De jury- Slow Food Youth Movement:

Dit boek laat zien wat Nederland in huis heeft aan bijzondere producten en is een lofzang op de diversiteit van de Nederlandse eetcultuur. In dit boek komen spannende en bijzondere producten aan bod in een seizoensgebonden opbouw. De nadruk ligt op lokaal en relatief onbekende producten met een duidelijke uitleg waar ze te verkrijgen zijn en hoe te bereiden. De recepten zijn wisselend van moeilijkheidsgraad en niet alleen voor bekenden van Slow Food geschikt maar ook om indruk te maken bij het Kerstdiner.

LL