De feestelijke presentatie van De Smaak van Texel, 24 maart 2018 bij Nauta Boek.

Ruth de Ruwe en Annette van Ruitenburg  werkten voor dit boek samen met culinair journalist Tanja van den Berge. In deze uitgave ziet u de samenwerking met gastheren- vrouwen van Nationaal Park ‘Duinen van Texel’. Er komen mensen aan het woord die veel weten over  Texel. De natuur komt uitgebreid in beeld. Ruth maakte de afgelopen jaren in alle seizoenen foto’s van het o.a. Texelse landschap. De receptuur van Annette en Tanja bevatten veel van de ingrediënten die voorkomen op Texel; uit de natuur en van lokale producenten. Dit boek gaat ook over ondernemers, creatievelingen en vernieuwers. We schrijven over bekende,- en ervaren producenten en de natuurlijk ook over de nieuwe generatie producenten. Het eerste boek werd overhandigd aan Daan Welboren. Nauta Boek gaf de auteurs meer dan tien jaar geleden de kans om het eerste boek onder de titel: De Smaak van Texel te maken. Inmiddels zijn wij twaalf jaar verder en twaalf boeken rijker. Al snel volgde de samenwerking met Fontaine Uitgevers.

De feestelijke presentatie was op 24 maart bij Nauta Boek met een grote opkomst, mooie verhalen en veel signeren.

Een geheel nieuw boek!

‘De Smaak van Texel’ (Nauta Boek 2007) was na ruim een jaar uitverkocht en de vraag bleef. Nu, ruim 10 jaar nadat het laatste exemplaar over de toonbank ging, komt er een geheel nieuwe uitgave.Het boek krijgt hetzelfde formaat met dezelfde aaibare cover en hetzelfde aantal pagina’s, maar met een geheel nieuwe inhoud.
Gebonden – Twee leeslinten – Afmeting 25×28 cm. – ca. 256 pagina’s in full colour, prijs € 39,95 (en…..nog dezelfde prijs als tien jaar geleden).

Vanaf heden te koop bij de boekhandelaren van Texel en natuurlijk ook in de rest van Nederland.

Bij de presentatie diverse gerechten uit het boek. met medewerking van vele bekenden uit De Smaak van Texel.

Vele deelnemers, gasten, pers en vrienden kwamen het boek vieren! Dank voor jullie komst, de mooie woorden, bloemen en (zelfgemaakte) cadeautjes.

Het boek hier bestellen kan ook.

Ga na de  webshop op deze site, dan zorgen wij dat het na verschijning direct naar u, zonder verzend kosten, opgestuurd wordt.